Колеги, вижте какво видях в една обява. Ясно се виждат защитните кори около двигателя. Някой знае ли как точно се водят ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеКолеги, вижте какво видях в една обява. Ясно се виждат защитните кори около двигателя. Някой знае ли как точно се водят ?Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеАма обявата е за Спортвагон от Швейцария!
Мисля, че имаше и Спортвагон Q4, но най-вероятно става дума за Кросвагонче, просто са объркали в обявата.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Не е като да не мога да позная кое е Crosswagon и кое е Sportwagon. Плюс това капаците им си имат кичета.
Въпроса е защо имат имат и там кори. Служат ли за нещо ?
Колата е Sportwagon Q4Mercedes S320 W220
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++
Comment
-
Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеНе е като да не мога да позная кое е Crosswagon и кое е Sportwagon. Плюс това капаците им си имат кичета.
Въпроса е защо имат имат и там кори. Служат ли за нещо ?
Колата е Sportwagon Q4Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Пумпал на Хаинбоаз
Активирани са линкове за публичен достъп:
MOV01997(2).MPG:
http://dox.bg/files/dw?a=1acdcf6ae5
MOV01997.MPG:
http://dox.bg/files/dw?a=39d8d21aaf
Нещо не мога да кача клип. Един се въртя днес пред мен като пумпал, слизайки от Боаза към Търново. Като минах Предела, на късите завои към върха прице боксуваше, точно зад завой. Интересни ситуации.
Ако модовете решат, могат да отворят една отделна тема, т.к. все повече хора караме с камери.
Сега, като узакониха ПАК мобилните камери, оная тема , със снимките от КАТ, очаквам да се съживи отново.
Ееехх, в интересни времена живеем!
Клипа ми е наобратно, обръщайте лаптопите на 180 градуса, понеже и камерата ми е наобратно.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеКолеги, вижте какво видях в една обява. Ясно се виждат защитните кори около двигателя. Някой знае ли как точно се водят ?
И аз съм виждал подобни кори,ма не на Алфа,та това трее да е някой скандинавски пакет,за студени държави,имат доста опции които ги няма на други коли,подгрев на антифриза на 220 волта печка Вебасто,и др.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Здравейте,мисля да си взема една Алфа 156...спрял съм се на една варненска,1.8 1999г ето и линка:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...19182998775975
Мисълта ми е,ако има хора от Варна,да споделят мнение,предполагам,че лесно се помни тая кола....още нещо,ако някой може да ми каже кои са слабите места,за какво да гледам когато отида на оглед...ще му бъда много благодарен,а иначе е ясно,че компютъра ще покаже всичко...просто се надявам и някой от форума да има наблюдения за точно тази кола и да сподели впечатленията си!
Comment
-
Честно казано за пръв път я виждам.Не съм я засичал по сбирките, даже и из града не съм я мяркал.Обръщаш я на бензин гледаш дали "клати" обороти на празен ход, как върви на бензин, шумове от окачването, двигателя....Най-добре я водиш в сервизите при Иво или Вихрен, който може ти обърние внимание пред вид това че и двамата си имат работа.Подържана ми изглежда, друго не знам.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Ясно,ами...ще се ослушам стабилно и дано нищо да не се чуе,че аз чуя ли го...значи работата е много зле!:Д Нямам чак толкова "Тънък" слух за тия неща...както и да е,благодаря много за информацията...абе и на мен ми се струва поддържана доста колата и мисля ,че си заслужава парите...все пак,личи си че са давани пари за нея...и не мисля,че собственника й не би я пазил като очите си,дори напротив,предполагам,че доста я е гледал и угаждал и се надявам да е добра колата!Иначе доста ми се искаше по-големия мотор да взема ама...тая си ме грабна и спирам да търся 2.0 ...1.8 ще е,пък дано са добри двигателите им!
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЧестно казано за пръв път я виждам.Не съм я засичал по сбирките, даже и из града не съм я мяркал.Обръщаш я на бензин гледаш дали "клати" обороти на празен ход, как върви на бензин, шумове от окачването, двигателя....Най-добре я водиш в сервизите при Иво или Вихрен, който може ти обърние внимание пред вид това че и двамата си имат работа.Подържана ми изглежда, друго не знам.
Определено и аз никъде не съм я виждал ... но ми изглежда супер поддържана ... дано е хубава и да я купи колегата и да стане форумнаAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Значи,преди малко говорих с човека,от Варна бил...поговорихме относно газта дали има проблеми,човека каза,че и е сменил изпарителя скоро....а иначе с газ я е взел и каза,че пази всички фактури така,че венага може да ми покаже кое кога е сменяно....и момчето потвърди,че колата е много поддържана...така,че...скоро определено мисля да я правя старозагорска мадама!!!А иначе се бях засилил на по-големият двигател 2.0 ама....първо тая много ми хареса,а и като говорих с момчето ми обясни,че 1.8 е маааалко по евтин като поддръжка!
Тъй,че стискайте ми палци момчета и скоро ше бръмча с нея във Стара ЗАгора!
Comment
-
Първоначално публикувано от Totenkopf_SS Покажи съобщениеЗначи,преди малко говорих с човека,от Варна бил...поговорихме относно газта дали има проблеми,човека каза,че и е сменил изпарителя скоро....а иначе с газ я е взел и каза,че пази всички фактури така,че венага може да ми покаже кое кога е сменяно....и момчето потвърди,че колата е много поддържана...така,че...скоро определено мисля да я правя старозагорска мадама!!!А иначе се бях засилил на по-големият двигател 2.0 ама....първо тая много ми хареса,а и като говорих с момчето ми обясни,че 1.8 е маааалко по евтин като поддръжка!
Тъй,че стискайте ми палци момчета и скоро ше бръмча с нея във Стара ЗАгора!
Ще събираш погледитеУспех.
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
Comment